Hälytysjärjestelmän siirtäminen: Mitkä ovat vaihtoehdot?

Hälytysjärjestelmän siirtäminen: Mitä mahdollisuuksia on? Muuton jälkeen haluat todennäköisesti suojata uuden kotisi ei-toivotuilta vierailta. Tähän on useita vaihtoehtoja: voit siirtää nykyisen hälytysjärjestelmäsi, tarjota hälytysjärjestelmäsi uusille asukkaille tai hankkia kokonaan uuden järjestelmän. Tässä muuttovinkissä käymme läpi nämä kolme vaihtoehtoa.

Turvaa kotisi modernilla hälytysjärjestelmällä – kuvassa näkyy käyttäjän asettavan hälytysjärjestelmän päälle kodin turvallisuuden varmistamiseksi.
Kuva: Bigstock.com

Nykyisen hälytysjärjestelmäsi siirtäminen uuteen kotiisi

Jos sinulla on jo hälytysjärjestelmä ja olet siihen tyytyväinen, voit tietysti ottaa sen mukaasi uuteen kotiisi. Tässä on muutama seikka, jotka on syytä ottaa huomioon. Ensinnäkin arvioi, vastaako uusi kotisi samanlaisia turvallisuustarpeita kuin nykyinen kotisi. Esimerkiksi omakotitalon turvaaminen vaatii erilaiset toimenpiteet kuin kerrostaloasunnon. Harkitse, haluatko laajentaa järjestelmääsi lisäsensoreilla tai muilla toiminnoilla. Useimmissa tapauksissa hälytysjärjestelmäsi toimittaja voi neuvoa sinua näissä asioissa.

Onko hälytysjärjestelmäsi kytketty hälytyskeskukseen? Silloin sinun tulee ilmoittaa muutostasi heille. Varmista, että he tietävät muutostasi ja uudesta osoitteestasi hyvissä ajoin (useita viikkoja ennen muuttoa). Jotkut hälytysjärjestelmien toimittajat voivat asentaa järjestelmän puolestasi uuteen kotiisi.

Hälytysjärjestelmän siirtäminen uudelle asukkaalle

Jos uudessa kodissasi on jo hälytysjärjestelmä tai haluat hankkia uuden, voit tarjota nykyistä hälytysjärjestelmääsi uusille asukkaille. Sovi sopiva kauppahinta.

Jos hälytysjärjestelmäsi on liitetty hälytyskeskukseen, ilmoita siirrosta ja uuden omistajan tiedoista hyvissä ajoin. Joissain tapauksissa turvallisuusyritys saattaa veloittaa hallinnollisen siirtomaksun.

Uuden hälytysjärjestelmän hankkiminen uuteen kotiisi

Saatat vielä tarvita hälytysjärjestelmää uudessa kodissasi tai haluat vaihtaa toiseen järjestelmään. Tarjolla on valtavasti erilaisia hälytysjärjestelmiä.

Jos haluat lisätietoa sopivan hälytysjärjestelmän valinnasta, tutustu vaikkapa FSM.fi:n tai Airam.fi:n informaatiosivuihin.

Harkitsetko ammattilaisen asentamaa hälytysjärjestelmää? Voit pyytää ilmaisia tarjouksia alueesi yrityksiltä.

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kirjoittanut  Andriy | 23-02-2024 |
Kommentit (0)