Kotihälytysjärjestelmä

Kotihälytysjärjestelmä tulee olla pelote murtovarkaille, sekä suoja kotisi arvoesineille ja arvokkaille asiakirjoille. Kodin hälytysjärjestelmä koostuu yleensä; keskuslaitteesta ja useimmasta ilmaisimista, kameroista sekä hälyttimistä, jotka joka voidaan asentaa kodin eri puolille. Tärkeitä asioita koskien kotihälytystä

  • Kodin hälytysjärjestelmä voidaan asentaa kommunikoimaan hälytyskeskuksen joko lankapuhelimeen tai GSM-verkon kautta.
  • Hälytyslaitteet voit vuokrata vartiointiliikkeeltä, joka käsittelee hälytyksen tai ostaa laitteen ja valita minne hälytys lähetetään.
  • Hälytysjärjestelmään voidaan yhdistää eri toimintoja, esimerkiksi murto-, palo- ja vuotohälyttimet.
  • Vakuutusyhtiöltä saat tietoja omavastuun mahdollisista vähennyksistä, valitessasi määrätyn hälytysjärjestelmän.
  • Turvajärjestelmän pitää olla sertifioitu / hyväksytty.
  • Käytä aina sertifioitu yritys, lisäksi saat ammattiapua.

Lisätietoja hälytysjärjestelmästä

Käytettäessä langatonta hälytysjärjestelmää, pelkästään keskuslaite kytketään pistorasiaan. Yksikköön kuuluvat liiketunnistimet, palovaroittimet, kamerat, hälyttimet jne., kommunikoivat langattomasti keskuslaitteen kanssa. Usein on halvempi asentaa langaton hälytysjärjestelmä kuin langallisen hälytyksen, ja vältät häiritseviä johtoja. Langalliset hälytysjärjestelmät ovat usein turvallisemmat, koska niiden signaalia ei ole niin helppoa häiritä kuin langattomissa. Kodin hälytysjärjestelmästä maksat “ siitä mitä tilaat” – eli noin 30 eurosta ylöspäin. Mieti mitä tarvitset ja mistä olet valmis maksamaan. Voit myös vuokrata hälytysjärjestelmän, josta maksat noin 30–40 euroa kuukaudessa. Mutta silloin pohjahinta – joka on noin 250 euroa – nousee. Jos ostat hälytysjärjestelmän, kannattaa miettiä, miten haluat hälytyksen asennettavaksi. Hälytyksen voi joko liittää hälytyskeskukseen, jossa henkilökunta valvoo vuorokauden ympäri, ja hälyttää vartijan kun hälytys laukeaa. Toinen ja toisinaan halvempi vaihtoehto on, että sinulla on hälytys liitetty omaan matkapuhelimeen. Saat hälytyspuhelun kun hälytys laukeaa. Monia eri ratkaisu-ominaisuuksia on myös harkittava, tarvitsetko esimerkiksi videovalvontaa / kuvaamista matkapuhelimella, ja kuinka nopeasti haluat vartiointiyrityksen paikalle.

Lisää lukemista

Vuokralla: Irtisanomisaika on yleensä 0-3 kuukautta.

Osta/Tilaa hälytyssopimus 7-14 päivää ennen muuttopäivää.

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kirjoittanut  Admin | 21-11-2013 |
Kommentit (0)