Moving soon? Let us help you with that!

Receive the best offer for you move with just a few clicks

This is how we help you move

Get an immediate price for your move and book your movers online

Read our moving tips

Download free checklists for your move

This is what our users say about us

Hei, Haluan kertoa, miten Moveria auttoi minua… Löysin täältä paljon hyödyllistä tietoa. Moveriasta löydät monia kategorioita ja monipuolista tietoa sekä vinkkejä, jotka helpottavat elämääsi.

Stanislav Wandolovskiy, Ukraina

Moveria yksinkertaisesti auttaa sinua organisoimaan elämäsi etenkin ennen muuttoa, sen aikana ja sen jälkeen. Tiedäthän hetken, jolloin vain etsit tietoa, ja sitten, tuntien jälkeenkin löydät koko ajan uusia asioita, joita olet aina halunnut tietää? Tämä tapahtui minulle. Nämä sivustot aiheuttavat riippuvuutta, mutta niillä on paljon tietoa.

Aleksandra Juda, Puola

Löysin tämän sivuston sattumalta enkä pettynyt. Muutto pois vanhempien luota alkaa hyvällä suunnittelulla. Olen nuori opiskelija eikä minulla ole paljon kokemusta muuttamisesta, enkä siis oikein tiennyt, mitä odottaa. Tarkistuslistat auttoivat minua suunnittelemaan muuton paremmin. Yritin tehdä budjetin ja mikä tärkeintä, en unohtanut mitään.

A Custos, Ranska

Aiemmat muuttoni ovat aina vieneet paljon energiaa, hermoja ja rahaa. Moverian artikkelien ja tarkistuslistojen ansiosta aloin suunnitella ja järjestää muuttoa hyvissä ajoin, ja koko homma sujui puolet paremmin. Hämmästyksekseni muuttoni sujui täysin ilman kaaosta, kaikki oli tarkkaan mietitty ja muuttomme superorganisoitu.

Katja Beste, Saksa

Tarkistuslistojen avulla muutto sujui tehokkaasti eikä mitään unohtunut! Myös ”Muuttovinkit”-osio oli hyödyllinen. Löysimme yhdestä paikasta kaiken tiedon, mitä tarvitsimme muuttaessamme asunnosta toiseen. Suosittelen Moveriaa seuraavaan muuttoosi.

Mathieu Leger, Ranska

We support SOS children's villages