Moving blog

A blog about moving and home inspiiration

Find out how much your move would cost
4-24-2014 - By Admin

Att flytta hemifrån ( Äntligen!)

Banan-flyttlådor

Att flytta hemifrån är något som många undomar går och drömmer om länge innan  allt blir verklighet. Många olika känslor är ofta involverade i samband med flytten; förväntan inför det nya livet, glädjen över att få inreda lyan sin hur man vill och nervositet över allt ansvar som medföljer det självständiga livet. Det finns ingen som fyller på kylskåpet längre, man måste betala hyran själv, tvätta och städa. I början hjälper kanske föräldrarna till med det praktiska men förr eller senare får man klara sig själv.

Det finns dom som flyttar hemifrån i ett tidigt skede, redan i 15-årsåldern (som undertecknade gjorde), vanligtvis för att man vill snabbt ut i vuxenlivet eller för att man börjar studera på en annan ort eller ett annat land. Men det finns även dom som bor hemma ännu vid 22-årsåldern, oftast är ”problemet” då att man inte helt enkelt hittat en ledig bostad eller för att hyrorna är för höga, en realitet som speciellt gäller i huvudstadregionen.

Vilken ålder du än befinner dig i när du flyttar hemifrån: kom ihåg att njuta av varje stund och gör det nya skedet i ditt liv så mysigt och bekvämt som möjligt!

Praktiska tips gällande både din ekonomi, städning och matlagning hittar du på Marthaförbundets sida

Kolla www.martha.fi

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Comments (0)

Comment