Tarkistuslista

Saat kaikki muuttoosi liittyvät tarkistuslistat sähköpostiisi ilmaiseksi

Selvitä, kuinka paljon muutto maksaa
26-02-2024 - Kirjoittanut Andriy

Muuttotarkistuslista eron tai avioeron jälkeen

Eron tai suhteen päätyttyä edessä saattaa olla muutto, mikä lisää stressiä jo valmiiksi vaikeaan tilanteeseen. Muutto eron jälkeen ei ole koskaan yksinkertaista, mutta tavoitteenamme on helpottaa prosessia sinulle. Olemme koonneet muuttotarkistuslistan, joka sisältää kaikki ne tehtävät, jotka liittyvät muuttoon erosi tai suhteesi päättymisen jälkeen, tarkoituksenamme tehdä tästä ajasta hallittavampaa.

Mitä tietoa löydän eron tai suhteen päättymisen jälkeisen muuton tarkistuslistalta?

Tämä tarkistuslista on muunnelma yleisestä muuttolistastamme. Se sisältää kaikki ”normaalit” muuttotehtävät, jotka on täydennetty eron yhteydessä esiintyvillä muuttotehtävillä. Tehtävät on järjestetty aikajärjestyksessä. Lista alkaa tehtävistä, jotka sinun tulee tehdä ensimmäisenä, ja etenee vähitellen kohti muuttopäivää.

Olemme rajanneet tämän listan tehtäviin, jotka liittyvät kotiinne ja muuttoon. Eroon liittyy tietysti paljon muutakin, mutta toivomme tämän listan tarjoavan selkeän yleiskuvan tämän erityisen muuton ympärillä olevista toimista.

Miten saan eron tai suhteen päättymisen jälkeisen muuton tarkistuslistan?

Voit saada tarkistuslistan ilmaiseksi PDF-muodossa sähköpostiisi napsauttamalla sinistä latauspainiketta. Tämän painikkeen löydät sivun ala- ja yläosasta. Kun täytät sähköpostiosoitteesi, saat välittömästi sähköpostiviestin latauslinkillä. Samalla saat pääsyn kaikkiin muuttotarkistuslistoihimme. Ehkä löydät niistä myös muita hyödyllisiä tarkistuslistoja.

Tutustu myös muuttovinkkiimme eron jälkeisestä muutosta

Haluatko lisätietoja eri näkökohdista muutossa eron tai avioeron jälkeen? Lue vastaava muuttovinkkimme. Siinä kerromme lyhyesti, miten järjestät asiat vuokra-asunnon, asuntolainan, irtaimiston jakamisen ja sopimusten suhteen. Annamme myös hyödyllisiä linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka sisältävät aiheeseen liittyvää tietoa.

Jos haluat tulostaa tarkistuslistan, napsauta ”lataa”-painiketta. Saat tarkistuslistan PDF-tiedostona sähköpostiisi. Voit tulostaa sen ja ruksia tehtävät pois sitä mukaa, kun olet hoitanut ne. Jos sinulla on lisäyksiä tähän listaan, lähetä meille sähköpostia. Toivotamme paljon onnea muuttoon!