Moveriasta

Me -Moveria.fi- pidämme muutoksista.
Muuta, sisusta uudelleen, näe uusia asioita ja koe arki uudessa paikassa.
Eikä muuttaminen sinäänsä tarvitse olla vaikea tai hankala, vaikka sinusta tosin voi tuntua että siinä jatkuvasti on paljon miettimistä.
Mistä muuttolaatikoita saa? Pitäisikö tehdä muuttosiivous itse tai hankkia apua? Muuttoilmoitus? Milloin voin peruuttaa laajakaistan? Onko kotipuhelin välttämätön? Miten hyvissä ajoin ennen muuttoa pitää vuokrata peräkärryt?
Sinun avuksi ja muuttoprosessin helpottamiseksi, syntyi ajatus kerätä tietoa kaikista muuttoon liittyvistä seikoista samaan paikkaan, sekä luoda foorumi listoineen jokaisen henkilökohtaisia tarpeita varten muuttoa ajatellen.
Tästä syntyi moveria.fi- hallinnollinen apusi muuttoon!

Pyrimme auttamaan sinua suunnittelemaan muuttosi ja muuttoon liittyviä toimeenpiteitä.
Tällä hetkellä voit lukea hyödyllisiä artikkeleita muuttamisesta, saada hyödyllisiä tarkistuslistoja sähköpostitse, luoda muistutuksia tärkeistä toiminnoista ja erityisesti luoda henkilökohtaisen tarkistuslistan, joka antaa sinulle yleiskuvan siitä,mitä ja milloin sinun tarvitsee tehdä asioita muuttoprosessin helpottamiseksi.

Teemme kovasti työtä jotta tästä tulisi Euroopan paras muuttoportaali, josta saat kaiken tarvitsemasi halliinnollisen tuen muuttoa varten. Nyt näkemäsi on vain ensiaskeleita. Seuraavaksi pyrimme mahdollistamaan omien muistutustesi lisäämisen, yhteistietojen saamiseksi yrityksiin joiden kanssa sinulla on sopimuksia ja tietenkin kännykkäpäivitykselle.
Auta meitä kehittymään ja tulemaan paremmiksi antamalla palautetta,
lähetämällä sähköpostia asiakaspalvelu@moveria.fi

Aloita muttosi moveria.fi:n sivuilla!
Seuraa, tykkää ja jaa meitä.
Täältä löydät meidät:
Web-osoite: www.moveria.fi
Muuttoblogi: https://moveria.fi/blogg/
Facebookissa: https://www.facebook.com/Moveria.Fi
LinkedIn: Moveria AB