Moveriasta

Riippumatonta apua muuttosi järjestämiseen

Olet siis muuttamassa?

Olemme iloisia, että voimme auttaa! Haluatko tietää, kuinka Moveria auttaa muuttosi järjestämisessä? Voit lukea kaiken sivustostamme, tiimistämme ja palveluistamme täältä.

Tiedämme, mikä pyörii mielessäsi

Me Moveriassa pidämme muutoksesta! Ympäristön muuttamisesta, järjestämisestä, vaihtamisesta ja arjen muodostamisesta uuteen paikkaan. Tämän kaiken ei tarvitse olla stressaavaa, vaikka sinusta tuntuukin, että joudut tekemään paljon: Mistä saada muuttolaatikot? Kuinka tehdä uudet energia- ja internetsopimukset? Kuinka löytää luotettava muuttofirma? Vai muuttaisitko mieluummin ystävien ja perheen avulla? Kenelle lähetät uuden osoitteesi ja miten teet sen? Tiedämme, että nämä asiat pyörivät mielessäsi.


Auttaaksemme sinua kaikissa näissä päätöksissä ja tehtävissä olemme kehittäneet Moverian. Tarjotaksemme sinulle käytännön tietoja ja työkaluja kokosimme kaikki tärkeät tiedot muuttamisesta yhteen paikkaan. Tuloksena syntyi Moveria - riippumaton apu muuttosi suunnitteluun ja organisointiin. Olemme Euroopan suurin muuttosivusto ja laajennumme yhä useampiin maihin!

Riippumattomia ja ilmaisia neuvoja muuttoosi

On Moveria you can read moving tips, download useful checklists, buy materials for your move and find good deals with moving companies and internet/energy providers. You can also create a personal checklist that sends the moving tasks directly to your calendar. All the information and tools on our website are completely free of charge.


Ansaitsemme rahaa, jos päätät ostaa jotain kaupastamme, pyydät ilmaisia tarjouksia muuttofirmoilta tai teet energia-/internetsopimuksen vertailutyökalujemme kautta. Kaikki ansaitsemamme rahat ovat komissioita kumppaneiltamme. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä et maksa mitään. Et koskaan maksa enempää, jos varaat tai ostat jotain sivustoltamme. Lisäksi: emme lisää sivustollemme mainoksia, jotta tietojen selaaminen sivustollamme olisi sinulle mukavampaa.


We are always developing Moveria and we want to give you the best possible help with your move. Do you have ideas on how we can improve? Are you missing anything on this website? Then please contact us. We’d love to hear from you!


Tiimimme

Mattias Ejbe

- Johtaja

Markus

- Moveria Ruotsi

Isabelle

- Moveria Ranska

Anna

- Moveria Itävalta

Valine

- Moveria Alankomaat

Irina

- Moveria Saksa

Serg

- Kehittäjä

Julija

- UX- ja visuaalinen suunnittelu