Käyttöehdot

Alla oleva lyhyesti:

*Noudatamme tietosuojalakia ja meillä on rekisteröity edustaja.

*Sinulla on kahden viikon katumisaika mitä sivujemme kautta solmittuihin sopimuksiin tulee.

*Emme vastaa vahingoista joita sinulle on saattanut aiheutua sivustomme informaation johdosta.

* Voit koska vain pyytää meillä säästettyjen tietojesi poistamista (ellemme lain vaatimista syistä joudu niitä säästämään)

Käyttäessäsi tämän sivuston tietoja, sitoudut seuraamaan täällä mainittuja ehtoja.
Sitoudut myöskin käyttämään sivustoa tavalla joka ei ole riidoissa hyvän maun eikä voimassa olevien lakien kanssa.

Jos kauttamme olet tehnyt sopimuksia, näihin pätee etämyyntilaki ja muut voimassa olevat lainsäädännöt.
Sinulla on siis aina 2 viikon katumisoikeus sopimuksen solmimisen jälkeen.

Moveria on rekisteröity tavaramerkki EU:ssa. Informaatio sekä sivuston kuvat ovat suojatut mm. tekijänoikeuslailla. Saat mieluusti lainata osia artikkeleista, muttet kopioida niitä kokonaan, sananmukaisesti etkä kuvia ilman Moverian antamaa kirjallista lupaa. Sivujen lainaamisesta tulee mainita lähdetieto, ja näemme mielellämme että ilmoitatte meille lainauksista. Pyrimme pitämään sivustomme tiedot oikeina ja päivitettyneinä.
Emme kuitenkaan vastaa informaatiosta, tai sen puutteesta, syntyneistä mahdollisista vahingoista – oli ne sitten fyysisiä, psyykkisiä, rahallisia tms.
Tämä koskee myöskin esimerkiksi blogissa olevassa kyselyruudussa esiintyviä vastauksia sekä ulkoisten nettisivustojen lenkeissä esiintyviä väittämiä.
Sinun ei pidä tehdä tärkeitä päätöksiä informaatiomme perusteella, vaan kääntyä erilaisten asiantuntijoiden puoleen, jotta saisit henkilökohtaista neuvontaa -kuten lakimiehiltä, pankkineuvojilta sekä meklareilta.
Emme myöskään vastaa ilmeisistä ”painovirheistä” – kuten annetuista hinnoista emmekä muista tarjouksista.

Yksityisyys ja tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeä. Seuraamme henkilötietolakia ja Moveria AB on rekisteröity Tietosuojavaltuutettu (Datainspektionen)
Henkilötietosi – kuten Moverian asiakasrekisterikin ovat salassa pidettyjä.
Moveria käsittelee kaikkia asiakastietoja elektronisesti ja niitä käytetään asiakassuhteesen liittyvien asioiden hoitamiseen: kuten tavaran toimitus,laskutus,analyysit sekä markkinointi. ( esim. sähköposti, tekstiviestit, kuvaviestit )

Henkilötietoja saatetaan päivittää sekä lisätä ulkoisista yksityisistä ja julkisista rekistereistä saatavilla tiedoilla – kuten osoitetietojen saamiseksi. Henkilötietoja voidaan myöskin luovuttaa muille yrityksille tarpeellisia toimenpiteitä varten – Moverian puolesta, painatus-, levitys- ja markkinointiasioissa.

Henkilötietosi varastoidaan ja käytetään sinä aikana jolloin sinulla on aktiivinen kosketus Moveriaan ja sen jälkeisenä aikana jotta voisit täysin hyödyntää asiakassuhteesi Moveriaan. Asiakastietojasi ei tulla käyttämään muuten kuin antaaksemme sinulle tietoja ja palveluja Moverialta tai Moverian hyväksymältä kolmannelta osapuolelta.
Ellet halua vastaanottaa tarjouksia Moverialta tai Moverian hyväksymältä osapuolelta voit helposti poistaa itsesi rekisteristä.

Kaikki julkaisumme sisältävät tietoja miten menettelet.
Asiakkaana/ tilaajana/ vastaanottajana/ käyttäjänä voit pyytää ilmaista infoa henkilötiedoistasi ja voit koska vain peruttaa annetun hyväksynnän.
Voit myöskin pyytää tietojen poistamista, muuttamista tai estämisestä- mikäli niissä ilmenee virheitä tai tiedot eivät ole täydellisiä.
Tämän teet lähettämällä kirjallisen, henkilökohtaisesti allekirjoitetun pyynnön osoitteeseen: PUL – vastaava Moveria AB, Jordgränd 46, 192 74 Sollentuna Sverige.
Vähemmän muodollisella tavalla: voit lähettää sähköpostin osoitteella: asiakaspalvelu@moveria.fi niin autamme sitä kautta.

Verkkosivuston suunnittelutyökalut

Tämä sivusto, kuten moni muukin, käyttää eritysohjelmaa nettistatistiikkaa varten.
Tämä mahdollistaa sen, että voimme nähdä montako käyttäjää käy sivuilla ja kauanko viipyvät.
Käytämme tätä kirjoitettaessa Google Analytics ja Awstats-apuohjelmia.
Tämä sallii apuohjelmien tarjoavien yritysten pääsyä statistiikkaan, miten käyttäjämme käyttävät sivustoa.