Ilmaiset muuttolaatikot: mitä tekisimme ilman banaanilaatikkoa?

Muutto voi olla kallis, mutta yksi tapa säästää on löytää ilmaiset muuttolaatikot. Tässä artikkelissa kerromme, mistä voit hankkia kestäviä ja ilmaisia muuttolaatikoita, jotka tekevät muutostasi sekä taloudellisesti että käytännöllisesti järkevämmän. Seuraavilla vinkeillämme ilmaisten muuttolaatikoiden löytäminen on helpompaa kuin koskaan.

Hanki ilmaiset muuttolaatikot ja helpota muuttoasi Suomessa – löydä kestävät ja pinottavat pahvilaatikot muuttoon ilman kustannuksia. Vähennä muuttostressiä ilmaisilla laatikoilla!
Kuva: FrenchByte/freeimages.com

Etsi ilmaisia muuttolaatikoita internetistä

Sivustoilta kuten Tori tai Kiertonet voit ajoittain löytää ilmaisia muuttolaatikoita. Harva antaa laatikoita täysin ilmaiseksi, mutta ehkä sinulla on onnea. Eikö alueellasi tarjota ilmaisia muuttolaatikoita? Voit harkita käytettyjen muuttolaatikoiden ostamista pientä hintaa vastaan ja myydä ne uudelleen muuttoni jälkeen. Näin saat silti (melkein) ilmaisia muuttolaatikoita!

Ilmaisia muuttolaatikoita muuttoyrityksen tai varastointiyrityksen kautta

Aiotko palkata muuttoyrityksen avuksesi muuttoon? Muuttoyritykset tarjoavat usein ilmaisia muuttolaatikoita lainaksi. Myös vuokrattaessa väliaikaista varastotilaa, monet varastointiyritykset tarjoavat sinulle ilmaisia muuttolaatikoita. Jos siis joka tapauksessa aiot käyttää muutto- tai varastointipalveluita, kannattaa kysyä, mitä ilmaisia lisäpalveluita he tarjoavat.

Pyydä käytettyjä muuttolaatikoita ystäviltä ja perheeltä

Kaikki ovat joskus muuttaneet, ja myönnettäköön: kellä ei olisi jossain kotonaan muutama pakkaamaton muuttolaatikko? Kannattaa siis kysellä ystäviltä ja perheeltä. Onko heillä ehkä kellarissa pakkaamattomia laatikoita? Ehkä jopa pino tyhjiä muuttolaatikoita, jotka keräävät pölyä eteisessä? He voivat tehdä sinut hyvin iloiseksi niillä.

Kysy pahvilaatikoita työpaikaltasi

Monet yritykset saavat tavaroita tai toimistotarvikkeita pahvilaatikoissa. Kysy varastosta siinä yrityksessä, jossa sinä (tai kumppanisi) työskentelet. Ehkä he voivat muutaman kuukauden ajan säästää pahvilaatikoita sinulle. Näin saat taas muutaman ilmaisen muuttolaatikon!

Appelsiinilaatikot

Vaikka banaanilaatikko katoaisikin, ei ole varmaa, että kaikki kestävät hedelmälaatikot poistetaan tuotannosta. Voit siis edelleen turvautua appelsiinilaatikkoon, joka on yhtä iso ja kestävä kuin banaanilaatikko. Ja onneksi voimme vielä ainakin kaksi vuotta nauttia kestävistä ja ilmaisista banaanilaatikoista. Siispä, suuntaa supermarketiin ja kerää laatikoita, kun vielä voit!

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kommentit (0)