Yhteismuutto: sisustamisen salaisuudet

Yhteismuutto on ainutlaatuinen tilaisuus luoda yhdessä koti, joka kuvastaa teitä molempia. Yhdistäkää sisustustyylit saumattomasti ja tehkää kodistanne mukava paikka, jossa molempien persoonat pääsevät esille. Meiltä saat vinkit, joilla yhteismuuton suunnittelu ja toteutus sujuvat kuin tanssi. Lue lisää, niin yhteisen kodin sisustaminen sujuu vaivatta!

Yhteismuutto moderniin kotiin vaatii tyylikkään sisustuksen. Luo yhdessä puolison kanssa rentouttava ja esteettinen tila, joka heijastaa teidän molempien makua.
Kuva: DALL-E

1. Ennen yhteismuuttoa: luokaa mielialataulu

On viisasta, mutta ennen kaikkea hauskaa tehdä ensin suunnitelma olohuoneen sisustuksesta. Tämä onnistuu hyvin mielialataulun avulla. Tehkää erikseen visuaalinen yleiskatsaus väreistä, materiaaleista ja tyyleistä, joita haluaisitte kotiinne. Sen jälkeen voitte asettaa mielialataulut vierekkäin ja tarkastella yhtäläisyyksiä. Onko tiettyjä väriperheitä tai suunnittelutyylejä, joista molemmat pitävät? Jatkakaa siitä yhdessä. Tarvittaessa voitte luoda yhdessä uuden mielialataulun yhteisestä ihanteellisesta asumistyylisi. Lue lisää vinkkejä mielialataulujen tekemisestä täältä.

2. Myös etukäteen: Mitkä tavarat saavat muuttaa mukaan ja mitkä eivät?

Ja sitten totuuden hetki: mitkä tavarat saavat muuttaa mukaan ja mitkä eivät? Yhteisen mielialataulunne pohjalta voitte tarkastella molempien sisustuksia kriittisesti. Mitkä huonekalut ja asusteet sopivat yhteiseen tyyliinne? Katsokaa yhdessä, mitkä tavarat sopivat sisustussuunnitelmaanne ja saavat siis muuttaa mukaan.

Mutta tyyli ei ole kaikki kaikessa. On tärkeää, että molemmat voivat ottaa mukaan huonekalut, joilla on erityinen arvo. Ole valmis tekemään kompromisseja. Löydätte varmasti paikan kumppanisi vanhalle laavalampulle, ja hän ymmärtää varmasti, että haluat todella ottaa mukaan neonpinkin plyysityynysi. Lyhyesti sanottuna: Pitäkää kiinni yhteisestä sisustustyylisanne, mutta olkaa avoimia henkilökohtaisille esineille, jotka eivät aivan täysin sovi siihen. Juuri nämä tavarat tekevät sisustuksestanne henkilökohtaisen.

Huonekaluja, joita ette ota mukaan, ei tarvitse heti heittää pois. Ensimmäisen aikaa voitte vuokrata varastotilaa kaksinkertaisille esineille. Jos sitten ajan myötä haluatte vaihtaa laavalampun kruunukynttiläkruunuun, se onnistuu. Sivustolla kotteria.com voitte vertailla varastotilojen hintoja alueellanne.

3. Juuri ennen yhteenmuuttoa: Yhdessä shoppailu

Kun olette päättäneet, mitkä tavarat saavat muuttaa mukaan, voitte laatia ostoslistan. Mitä puuttuu uudesta sisustuksestanne? Tässä vaiheessa on otettava huomioon budjetti. Ehkä nyt ei ole vielä aika hankkia sitä täydellistä seinäkalustoa sisäänrakennetuilla ledeillä, vaan tyydytte toistaiseksi kumppanisi vanhaan Ivar-hyllyyn. Tämä on hetki päättää siitä. Tehkää lista yhteisistä hankinnoistanne ja lähtekää yhdessä etsimään upeita huonekaluja ja asusteita yhteiseen kotiinne.

Радість спільного переїзду починається з проектування будинку вашої мрії. Знайдіть натхнення та створіть спільний простір своїм, створивши інтер’єр майбутнє разом
Kuva: Bigstock.com

4. Ja lopuksi: Iloiset talkoot

Uudessa kodissanne voitte yhdessä ryhtyä tuumasta toimeen tehdäksenne siitä omanne. Kutsukaa ystäviä ja perhettä auttamaan lattioiden asennuksessa, seinien maalauksessa ja keittiön pystytyksessä. Apukäsien saaminen on mukavaa, mutta se on myös hyvä tapa luoda siteitä kumppanien ystäväpiirien välille. Katsokaa yhdessä, mikä on paras järjestely huonekaluille ja asettakaa omat, kumppanisi ja yhdessä ostamanne asusteet paikoilleen. Antaaksenne kotiinne henkilökohtaisen leiman, voitte työstää yhteisen tee-se-itse -projektin. Ajattele vaikkapa luovaa valokuvaseinää olohuoneessa, jossa on kuvia teistä molemmista. Tai entäpä itse tehty sohvapöytä, jonka olette yhdessä naulanneet, hioneet ja maalanneet? Yhdessä puuhastellen ja suunnitellen teette kodistanne todella omanne.

Onko sinulla muita vinkkejä kahden sisustuksen yhdistämiseen? Tai millaisia ongelmia kohtasit muuttaessasi yhteen? Jätä kommentti tähän postaukseen!

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kommentit (0)