Mistä ostaa muuttolaatikoita?

Kun muuttosi lähestyy, nousee esiin kysymys: mistä ostaa muuttolaatikoita? Olet todennäköisesti jo lajitellut tavarasi ja päättänyt, mitkä niistä lähtevät uuteen kotiisi.

Nyt on aika alkaa pakata ensimmäiset tavarat muuttolaatikoihin, jotta ne on helppo kuljettaa muuton aikana. Mutta mistä löytää muuttolaatikoita? Ja paljonko ne maksavat? Vastaamme tähän kysymykseen tässä muuttovinkissä.

Valmistaudu muuttoon Suomessa – löydä laadukkaat ja kestävät muuttolaatikot helpottamaan pakkaamista ja tavaroiden siirtämistä uuteen kotiin. Kaikki mitä tarvitset muuttoon, saatavilla täältä.
Kuva: Unsplash.com

Mistä kannattaa ostaa muuttolaatikoita?

Voit ostaa uusia muuttolaatikoita muuttoyritykseltä tai rautakaupasta, joko fyysisestä liikkeestä tai verkosta. Paljonko muuttolaatikko maksaa? Odotettavissa oleva hinta on 1,27 – 2,79 euroa per laatikko. Mitä enemmän laatikoita ostat, sitä halvemmaksi tulee kappalehinta. Tässä ovat nykyiset hinnat muuttolaatikoista joissakin tunnetuissa kaupoissa:

Kaupan nimiHinta per muuttolaatikko
Biltema€1,9
K-Rauta€2,25
Bauhaus€2,20
Hong Kong€2,79
Starkki€2,79
IKEA€1,99

Etkö ole varma, kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitset? Lue artikkelimme: ’Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen’ saadaksesi suuntaviivat.

Muuttolaatikoiden tilaaminen verkossa

Muuttolaatikoita on saatavilla useissa verkkokaupoissa. Tässä joitakin esimerkkejä eri verkkokauppojen hinnoista:

  • Nimensä mukaisesti: Edullisimmat muuttolaatikot löydät osoitteesta Biltema. Sieltä voit ostaa 10 muuttolaatikkoa 15,90 eurolla (vain €1,9 per laatikko).
  • Verkkokauppa myy kestäviä muuttolaatikoita alkaen 2 euroa kappaleelta.
  • Torissa on useita myyjiä, jotka tarjoavat uusia muuttolaatikoita alkaen €1,60 per laatikko.

Käytettyjen muuttolaatikoiden ostaminen

Jos haluat edullisemman ja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon, etsi käytettyjä muuttolaatikoita. Voit kysellä niitä ystäviltäsi, mutta myös Torissa on paljon ilmoituksia käytetyistä laatikoista, hintaan noin 1 euro per kappale.

Voit myös kysyä supermarketeista banaani- tai appelsiinilaatikoita. Ne ovat erittäin kestäviä, hyvin pinottavia ja lisäksi ilmaisia! Jos valitset tämän vaihtoehdon, varaa riittävästi aikaa laatikoiden keräämiseen. Lisätietoja käytettyjen tai jopa ilmaisten muuttolaatikoiden löytämisestä löydät artikkelistamme: ’Ilmaiset muuttolaatikot’.

Missä muuttolaatikot ovat halvimpia?

Halvimmat muuttolaatikot löydät Tori, jossa käytettyjä laatikoita on saatavilla alkaen 1 euro per kappale. Jos haluat ostaa uusia muuttolaatikoita, löydät edullisimmat Biltema hintaan €1,9 per laatikko.

Vaihtoehtoja siis riittää. Se, mikä vaihtoehto on sinulle sopivin, riippuu käytettävissä olevasta budjetistasi ja ajastasi. Toivotamme sinulle jo etukäteen onnea pakkaamiseen! Onko sinulla hyviä pakkausvinkkejä? Jätä kommentti!

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kommentit (0)