Pakettiauto vuokraus: mitkä ovat vaihtoehdot?

Jos päätät järjestää muuton itse ilman muuttoyritystä, sinun täytyy tietysti miettiä, mikä muuttoauto sopii parhaiten tarpeisiisi. Tässä artikkelissa käymme läpi eri muuttokuljetusvaihtoehtoja ja kerromme, mihin seikoihin sinun tulee kiinnittää huomiota.

Pakettiauton vuokraaminen muuttoon – mitkä ovat vaihtoehdot? Tutustu muuttoauton vuokrausmahdollisuuksiin Suomessa ja tee muutostasi sujuva kokemus
Kuvan editointi Bigstockista

Suuri muuttoauto kuljettajan kanssa

Jos sinun täytyy kulkea pitkiä matkoja ja sinulla on yli kolmen huoneen irtaimisto, usein kätevin vaihtoehto on vuokrata suuri muuttoauto kuljettajan kanssa. Näin sinun tarvitsee ajaa vain kerran. Puhumme tässä noin 55 kuutiometrin kokoisesta muuttoautosta, joka yleensä riittää omakotitalon tai paritalon irtaimiston kuljettamiseen. Koska näitä muuttoautoja ei saa ajaa B-ajokortilla ja niiden ajaminen vaatii jonkin verran kokemusta, useimmat muutto- ja vuokrausyritykset vuokraavat nämä autot kuljettajan kanssa. Suuren muuttoauton vuokra kuljettajan kanssa on Suomessa tyypillisesti 75–85 euroa tunnissa. Kysy lisätietoja lähimmältä muuttoyritykseltä mahdollisuuksista.

Pieni muuttoauto perälaudalla

Jos haluat ajaa itse, B-ajokortilla saat ajaa suurinta muuttoautoa, jossa on perälaudanostin. Näiden muuttoautojen tilavuus on 18 kuutiometriä. Tämä on yleensä tarpeeksi yhden tai kahden huoneen asunnon irtaimiston kuljettamiseen kerralla. Tällaisia pakettiautoja vuokrataan useimmilla autojen vuokrausyrityksillä, ja vuokrahinnat Suomessa ovat välillä 75–105 euroa päivässä. Tämän tyyppisiä muuttoautoja voit vuokrata esimerkiksi Enterprise tai RentCenter.

Valitse suurempi pakettiauto muuttollesi Suomessa. Enterprise tarjoaa luotettavaa ja väljää pakettiautoa, joka täyttää kaikki muuttotarpeesi – varaa nyt.

Pakettiauto

Pakettiauto on pienempi kuin aiemmin mainitut muuttoautot, ja siten helpompi ohjata. Luonnollisesti tämä tarkoittaa myös sitä, että siihen mahtuu vähemmän tavaraa. Pakettiauton tilavuus on 6–16 kuutiometriä. Pienin koko sopii parhaiten yksiön muuttoon ja suurin kolmen huoneen asunnon muuttoon. Pakettiauton vuokrahinta Suomessa on yleensä 50–90 euroa päivässä, koosta ja vuokrausyrityksestä riippuen.

Vuokraa pakettiauto muuttoon kätevästi ja turvallisesti. Tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot pakettiautojen vuokraukseen, jotka sopivat jokaiseen muuttoon Suomessa.

Perävaunu

Jos omistat auton, jossa on vetokoukku, perävaunu (tai peräkärry) on edullinen vaihtoehto. Päivävuokra voi alkaa Suomessa jo 15 eurosta. Kuomullisen perävaunun tilavuus on noin 5 kuutiometriä. Tämä yleensä tarkoittaa, että joudut ajamaan edestakaisin useita kertoja. Perävaunu soveltuu erityisesti samassa kaupungissa tapahtuviin muuttoihin, joissa voit ajaa useita kertoja edestakaisin. Muista, että perävaunua vuokratessasi tarvitset valkoisen rekisterikilven. Sen voi tilata helposti netistä (esimerkiksi täältä).

Löydä peräkärryn vuokrausvaihtoehdot muuttoon Suomessa. Valitse laadukas ja tilava peräkärry tavaroillesi – helpota muuttopäivääsi edullisesti ja tehokkaasti.
Kuva: Pixabay.com

Muutto tavarapyörällä

Jos sinulla on vain vähän tavaraa ja muuttoetäisyys on lyhyt, mikset muuttaisi tavarapyörällä? Se on edullista, terveellisempää ja paljon parempi ympäristölle. Tavarapyörällä muuttaminen on suositeltavaa, jos sinun ei tarvitse kuljettaa huonekaluja. Tavarapyörään mahtuu nimittäin melko vähän, ja mitä raskaampi lasti, sitä vaikeampi pyörää on ohjata. On myös suositeltavaa harjoitella tavarapyörän ohjaamista ennen varsinaista muuttoa. Tavarapyörän vuokraus Suomessa maksaa noin 25 euroa päivässä.

Onko sinulla muita vinkkejä pakettiauton vuokraamiseen muuttoa varten? Kuulisimme mielellämme vinkkisi kommenttiosiossa!

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kommentit (0)