Lähetä Alkuperäisiä Muuttokortteja

Kun muutat, haluat luonnollisesti ilmoittaa kaikille uudesta osoitteestasi. Yritykset ja viranomaiset voit ilmoittaa käyttämällä osoitteenmuutospalveluita, mutta ystäville ja perheelle voit lähettää persoonallisia muuttokortteja. Tässä blogikirjoituksessa annamme sinulle esimerkkejä ainutlaatuisista muuttoilmoituksista, joita voit luoda itse, ostaa tai lähettää ilmaiseksi verkossa.

Tee Itse Muuttokortteja

Jos sinulla on muuttokiireiden keskellä aikaa ja olet hieman luova, voit tietenkin helposti tehdä itse muuttokorttisi. Tätä varten sinun ei tarvitse hankkia paljoakaan uusia materiaaleja. Oma tulostimesi ja jopa jäljelle jäänyt muuttomateriaali riittävät pitkälle.

Entäpä tämä muuttokortti, jossa on kartta? Voit tehdä sen käyttämällä aitoa, vanhaa karttaa. Olet varmasti löytänyt sellaisen tavaroidesi joukosta. Voit myös etsiä kartan internetistä ja tulostaa sen. Leikkaa kartta paloiksi ja liimaa jokainen pala tyhjälle kortille tai paperille. Voit käyttää paperina myös jäljelle jäänyttä muuttomateriaalia, kuten pakkauspaperia ja muuttolaatikoita.

Muuttokortti Suomeen muutosta ilmoittamiseen, kartalla ja "We Moved!" -viestillä. Erinomainen tapa ilmoittaa ystäville ja perheelle uudesta osoitteesta Espanjasta Suomeen muutettaessa.
Kuva: Design Megillah

Puhumattakaan muuttomateriaalista, voit antaa itse tehtyille muuttokorteillesi täysin muuttolaatikon ulkonäön! Sinulla on joka tapauksessa muuton yhteydessä kaikenlaista materiaalia: kuplamuovia, pakkauspaperia, muuttolaatikoita ja etikettejä. Näistä voit hyvin tehdä muuttokorttisi.

Muuttokortit pakatuista laatikoista, valmiina uuteen seikkailuun, mukana paikka uudelle osoitteelle. Ihanteellinen tapa ilmoittaa osoitteenmuutoksesta ystäville ja perheelle muuttaessasi Espanjasta Suomeen.
Kuva: Somewhat Simple

Osta Ainutlaatuisia Muuttoilmoituksia

Jos sinulla ei ole aikaa tai halua tehdä itse muuttokortteja, mutta haluat silti lähettää jotain ainutlaatuista, on olemassa loistava ratkaisu: Tori. Tori voit tilata tuotteita, jotka on valmistanut paikalliset suunnittelijat ja käsityöläiset. Ja heillä on myös muuttokortteja! Katso esimerkiksi tämä InkLaneDesignin kortti, joka tekee sinun perheestäsi mukautetun kuvituksen valokuviesi perusteella.

Entäpä tämä muuttokortti, joka on tehty alkuperäisestä vanhanaikaisesta kirjaston kortista? Valmistaja tulostaa haluamasi tekstin kortteihin ja lähettää ne 20 kappaleen setissä, mukaan lukien kirjekuoret.

Ainutlaatuinen muuttokortti, joka muistuttaa kirjaston lainauskorttia, ilmoittaa uudesta osoitteesta Suomessa – luova ja persoonallinen tapa ilmoittaa muutosta ystäville ja perheelle.
Kuva: TheBirdAndTheBead / Etsy

Voit tilata nämä suloiset mini-muuttolaatikot suomalaisesta verkkokaupasta. Voit itse valita laatikkoon painettavan tekstin. Laatikot lähetetään sinulle litteinä, ja voit itse lähettää ne perheelle ja ystäville.

Ilmaisten Muuttokorttien Lähettäminen

Haluatko lähettää muuttokorttisi täysin ilmaiseksi? Tällöin voit valita e-kortin. E-kortit ovat käytännössä digitaalisia kuvia, joita lähetät sähköpostitse. Voit luoda itse digitaalisen kuvan ja lähettää sen kaikille ystävillesi ja perheellesi sähköpostitse. On myös verkkosivustoja, jotka lähettävät puolestasi valmiin digitaalisen kortin. Esimerkiksi sivustolla E-Kortti.fi voit valita 38 eri digitaalisesta muuttokortista.

Tässä ovat vinkkimme muuttokorttien tekemiseen, ostamiseen ja lähettämiseen. Onko sinulla vinkkejä ainutlaatuisista muuttoilmoituksista, joita ei ole mainittu tässä blogikirjoituksessa? Jätä kommentti tämän postauksen alle. Kuulemme mielellämme sinulta!

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kommentit (0)