Muuttopakkaaminen

Muuttopakkaaminen on vaativaa työtä.
Suunnittele siksi muuttopakkaaminen hyvin, ja varmista että sinulla on ylimääräistä aikaa itsellesi odottamattomia tapahtumia varten.

Käytä mahdollisuutta hyväksesi päästä ylimääräisistä / tarpeettomista tavaroista eroon.

Tärkeitä tietoja koskien muuttopakkaamista
  • Muuttolaatikoihin on ehdottomasti helpoin pakata ja varastoida tavaroita muuttamisen aikana.
    Vältä pusseja sekä banaanilaatikoita. Älä pakkaa niitä liian raskaiksi.
  • Suunnittele muuttopakkaaminen, ja aloita mahdollisimman pian. Aloita pakkaamalla kaikki mitä et tarvitse ennen muuttoa, kuten seuraavan kauden vaatteet, hienoposliini, kirjat jne.
  • Organisoi pakkaaminen ottamalla huone kerrallaan, ja pakkaa tavarat pelkästään siitä samasta huoneesta edeten huone kerrallaan.
  • Merkitse muuttolaatikot niiden kylkiin niin, että voit helposti nähdä mitä niissä on, ja mihin huoneeseen ne kuuluvat uudessa asunnossa.
  • Vie myös valmiit laatikot muuttoautoon. Aloita kuitenkin suurilla huonekaluilla ja täytä niiden välit pienemmillä huonekaluilla ja muuttolaatikoilla.
Lisätietoja muuttopakkaamisesta

Muuttolaatikoita voi ostaa supermarketeista, rautakaupoista tai muuttoliikkeistä. Laatu voi vaihdella eri valmistajilla. Muuttoliikkeillä on usein parhaat laatikot, mutta myös kalleimmat. Tarkista, voitko vuokrata laatikoita, ellet halua ostaa niitä. Jos palkkaat muuttofirman, voit yleensä lainata laatikot ilmaiseksi.
Tarvitset myös hyvää pakkausmateriaalia laseille, posliinille ja muille helposti särkyville tavaroille. Suositut vaihtoehdot ovat silkki ja sanomalehtipaperi. Kuplamuovi, pahvi, teippi, naru ja hihnat ovat myös tarpeellisia pakkaamiseen.
Pakkaustietoja kodin eri huoneisiin löytyy tarkistuslistasta ”Ohjeita muuttotavaroiden pakkaamiseen”.

Toiminta

Mitä enemmän tavaraa omistat, sitä kauemmin muuttopakkaaminen kestää. Aloita siksi muuttopakkaaminen mahdollisimman pian etukäteen.
Suunnittele hyvin, ja ole tietoinen siitä, että saatat tarvita enemmän aikaa odottamattomiin tapahtumiin.
Aloita muuttopakkaaminne ainakin 1-2 kuukautta ennen muuttopäivää.

flyttpackning

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kirjoittanut  Admin | 21-11-2013 |
Kommentit (0)