Varastointi

Jos et voi siirtää kaikkia huonekaluja suoraan paikasta toiseen, varastointi ns. omatoimisiin varastotiloihin on hyvä vaihtoehto. Muuttofirmoilla on usein varastointipalveluja.

• Tallennustilan määrä voi vaihdella riippuen minkä palvelupisteen valitset. Tiloja on kaikenkokoisiin tarpeisiin, useimmat tilat ovat 1-30 m2, tähän mahtuu kaikki, muutamasta laatikosta koko asunnon sisustukseen.

• Turvallisuus toimipisteessä on korkea. Asiakkaana sinulla on yleensä pääsy tilaan päivisin, mutta ei yöllä. Varastolle pääsee yleisin viikonpäivästä riippumatta, klo 06:00 ja 22.00 välillä.

• Hinnat riippuvat varaston koosta, missä toimipiste sijaitsee ja kuinka helposti siihen on pääsy.
• Useimmat tilat ovat ilman irtisanomisaikaa, mutta hinnat ovat usein alhaisemmat jos vuokraat pidempään.

Lisätietoja varastoinnista

Varaston vuokraus on kätevää monista syistä. Varastotilojen valinnanvara on usein suuri, joten voit saada varaston omiin tarpeisiisi. On tärkeää muistaa pakata tehokkaasti ja tiivisti jotta koko tila tulee hyötykäyttöön. Monissa varastotiloissa on sekä kylmätiloja että lämmitettyjä tiloja – jos tarvitset tällaisia herkille tavaroille. Jotkut yritykset tarjoavat myös perävaunuja, pakkausmateriaalia sekä muuttotarvikkeita halvalla tai ilmaiseksi. Muista, että tavarat jätetään varastoon vakuutettuina. Yritykset tarjoavat vakuutuksia, mutta tarkista, jos varastointi sisältyy omaan kotivakuutuksesi. Silloin voit säästää muutaman euron.
Yrityksiä myös löytyy, jotka tarjoavat varastointia pidempään aikaan. Verrattuna omatoimiseen varastointiin, pitkäaikainen varastointi on yleensä halvempi, mutta siihen pääsy on rajoitettu yhteen siirtoon, (sisään sekä ulosmuuttoon), tai varastointipalveluja, jotka tilataan ja suoritetaan varastointiyritykseltä tietyllä hinnalla.

Lisää lukemista

http://www.varastointia.com  (Self Storage Association of Finland)

Toimenpiteet

Saat usein varastointitilan heti varauksen jälkeen.
Säilytystila on kuitenkin hyvä varata noin 7 päivää ennen haluttua aikaa.

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kirjoittanut  Admin | 21-11-2013 |
Kommentit (0)