Talon Myynti: 6 Vinkkiä Kodin Myyntistailaukseen

Talon myynti voi olla haaste, mutta oikeilla myyntistailausvinkeillä voit tehdä prosessista sujuvan ja tuottoisan. Tässä artikkelissa jaamme kuusi tärkeää vinkkiä, jotka auttavat sinua valmistelemaan kotisi myyntikuntoon, niin että se houkuttelee ostajia ja erottuu markkinoilla. Alkaen tilan luomisesta ja päättyen ammattilaisen palkkaamiseen, nämä askeleet ovat avain menestykselliseen talon myyntiin Suomessa.

Myyntistailausvinkki 1. Luo Tilaa

Pidä huolta, että kotisi näyttää avaralta ja rauhalliselta. Säilö kaikki käyttöesineet suljettuihin kaappeihin, siivoa lelut pois, poista takit naulakosta ja jätä kylpyhuoneeseen vain kaksi tai kolme pulloa. Poista pienet huonekalut, jotta tilaa syntyy kirjaimellisesti enemmän. Voit myös viedä tavaroita väliaikaiseen varastotilaan, jotta saat luotua todellista tilaa.

Onko sinulla vaikeuksia tavaroiden lajittelussa ja pois heittämisessä? Lue artikkelimme siivouksesta ja tavaroiden hävittämisestä.

Ammattilaisten virallinen vinkki myyntistailaukseen: tila näyttää avarammalta, jos et aseta huonekaluja seinää vasten, vaan jätät niiden ja seinän väliin pienen raon. Voit asettaa pienen lampun huonekalun taakse, joka valaisee seinää, luoden näin vielä avaramman vaikutelman.

Tutustu minimalistiseen sisustukseen ja myyntistailaukseen kotisi valmistelussa myyntiä varten. Tämä yksinkertainen ja tyylikäs työpiste on esimerkki siitä, kuinka pienillä yksityiskohdilla luodaan rauhallinen ja kutsuva ilme, joka vetoaa potentiaalisiin ostajiin Suomessa.
Kuva: Unsplash.com

Myyntistailausvinkki 2. Toiminnallisuus

Mahdolliset ostajat haluavat kuvitella uuden kotinsa toiminnallisuuden. Sekasotkuhuoneet ja varastotilat eivät kuulu ihanteelliseen unelmakotiin. Varmista siis, että jokaisella tilalla on toimintonsa. Sekasotkuinen huone voisi esimerkiksi olla erinomainen vierashuone. Yksinkertainen vierassänky tai patja mukavine tyynyineen saa tämän vaikutelman aikaan helposti. Vintin voit muuttaa väliaikaisesti työhuoneeksi.

Myyntistailausvinkki 3. Päästä Valo Sisään

Koti näyttää paljon paremmalta, kun se on valoisa. Pese ikkunat, avaa verhot selälleen ja varmista, että ikkunoita ei estetä huonekaluilla tai kasveilla. Mieti myös valaistusta tarkkaan. On hyvä idea sijoittaa jokaiseen huoneeseen useita pieniä valonlähteitä, joiden avulla jokainen nurkka voidaan valaista erikseen.

Myyntistailausvinkki 4. Puhdista, Puhdista, Puhdista!

Puhdista kotisi todella, todella hyvin! Tässä ei voi oikeastaan liioitella. Kaiken pitää kiiltää ja loistaa. Tyhjennä myös kaikki roskakorit ja ripusta uudet keittiöpyyhkeet. Tuuleta koti ennen näyttöä hyvin, jotta se tuoksuu raikkaalta.

Apuvälineenä siivouksessa voit käyttää meidän siivous-tarkistuslistaa.

Myyntistailausvinkki 5. Luo Tunnelmaa

Tee kodistasi viihtyisä, jotta katsojat tuntevat olonsa heti mukavaksi tullessaan sisään. Aseta tuoreita kukkia ja katta pöytä kauneimmalla astiastollasi. Anna kylpyhuoneelle ylellinen kosketus asettamalla paksuja pyyhkeitä ja kynttilöitä. Vanha vinkki, joka todella toimii: omenapiirakka uunissa! Koti saa heti tutun tunteen tuoreen leivonnaisen tuoksusta.

Myyntistailausvinkki 6. Palkkaa Ammattimainen Myyntistailaaja

Edellä mainituilla viidellä myyntistailausvinkillä pääsee pitkälle, mutta usein voi olla hyödyllistä saada jonkun toisen tuore näkökulma kotiisi. Myyntistailauksen ammattilaiset tuntevat sisustuksen hienoudet ja usein ehdottavat asioita, joita et itse olisi keksinyt. Myyntistailaajan palkkaaminen voi nostaa kodin myyntiarvoa niin paljon, että saat sijoituksesi takaisin moninkertaisena.

Jaa artikkeli / Dela artikeln
Facebooktwitterlinkedin
Kommentit (0)

Kommentti